Nastavljena saslušanja zbog zloupotreba u zoni morskog dobra: Popović dala iskaz

Poziv za davanje iskaza u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), u istom svojstvu, dobile su i bivša sekretarka za urbanizam u opštini Tivat Tatjana Jelić i službenica Slađana Samardžić, ali zbog zdravstvenih problema nisu došle na saslušanje

22241 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Službenica tivatskog Sekretarijata za urbanizam Maja Popović, saslušana je danas u svojstvu osumnjičene u nastavku istrage oko zloupotreba dobijanja građevinskih dozvola u zoni morskog dobra, saopšteno je nezvanično "Vijestima".

Prema istim informacijama, poziv za davanje iskaza u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), u istom svojstvu, dobile su i bivša sekretarka za urbanizam u opštini Tivat Tatjana Jelić i službenica Slađana Samardžić.

One, međutim, kako je "Vijestima" rečeno, zbog zdravstvenih problema nisu došle na saslušanje.

Po nalogu SDT ranije su u toj istrazi saslušani bivši i sadašnji čelnici JP Morsko dobro, ali i članovi Upravnog odbora tog javnog preduzeća.

SDT ih sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja, a privedeni su u nastavku akcije u kojoj je krajem decembra 2020. godine uhapšen direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, rečeno je "Vijestima" iz vrha Uprave policije.

Bonus video: