Uhapšen Podgoričanin, pronađena droga i pištolj

Dodaje se da su službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su 17. i 18. februara podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri lica zbog posjedovanja manjih količina opojnih droga

6712 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je I.P. (35) zbog sumnje da se bavi uličnom prodajom droge.

Podnijeta je i prekršajna prijava protiv B.B. (47) kod kojeg je, kako je saopšteno iz Uprave policije prilikom kontrole pronađeno 5 grama heroina.

Kako je saopšteno iz policije, njihovi službenici sprovodili su planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga.

"Prilikom pretresa stana koji koristi E.S. (44) pronađeno je 26 komada raznih tableta koje se nalaze na listi opijata i četiri komada municije. Predmet je dostavljen tužiocu na ocjenu i mišljenje", saopšteno je iz policije.

Saopšteno je da je kod I.P. pregledom pronađeno pakovanje od 6 grama marihuane.

"A kasnijim pretresom stana koje koristi ovo lice pronađena su dva pakovanja opojne droge marihuana težine 50 grama, zatim pištolj marke CZ M57 i četiri komada municije. Pištolj i municija su poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu", pojašnjeno je iz policije.

Dodaje se da su službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su 17. i 18. februara podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri lica zbog posjedovanja manjih količina opojnih droga.

Bonus video: