podnijeta prekršajna prijava

Pljevlja: Policija privela instruktora u auto školi, bio pijan tokom obuke kandidata

Iz Centra bezbjednosti Pljevlja su saopštili da je instruktor imao 1,7 promila alkohola u krvi

8963 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Pljevljima privela je sudiji za prekršaje sugrađanina K.K. instruktora u jednoj pljevaljskoj auto školi, kojeg su zatekli u alkoholisanom stanju tokom obuke kandidata za vozača.

"Dana 22.2.2021.godine oko 11:55 časova prilikom redovne kontrole saobraćaja u ulici Save Kovačevića kontrolisano je vozilo vlasništvo Auto škole "M..." iz Pljevalja, kojim je upravljala, kandidat za vozača, G.N. (2000). U vozilu se kao instruktor vožnje nalazio K.K. (1956), radnik pomenute auto škole koji je alkotestiran pri čemu je ustanovljeno da se nalazi pod uticajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 g/kg. Imenovani je lišen slobode i uz prekršajnu prijavu, sproveden u Sud za prekršaje Bijelo Polje – Odjeljenje u Pljevljima, dok je protiv pravnog lica prekršajna prijava podnijeta u redovnom postupku", navodi se u saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja kojeg je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

U saopštenju se dodaje da je policija istog dana podnijela i prekršajnu prijavu protiv Đ.S. (1958), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

"Imenovani je dana 1.2.2021.godine oko 12:00 časova, u poslovnom maloprodajnom objektu Crnogorskog Telekoma u ulici Kralja Petra u Pljevljima, vikao i galamio, a zatim sa pulta uzeo izloženi mobilni telefon marke "Samsung Ultra 20" i isti oštetio udarajući sa njim o pult. Dana 22.02.2021.godine policijski službenici Stanice policije CB Pljevlja podnijeli su prekršajnu prijavu protiv L.Z. (1969), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o JRM-u. Imenovani je dana 18.1.2021.godine oko 14:00 časova , u trgovinskom objektu "Idea" koji se nalazi u ulici Kralja Petra u Pljevljima, počupao lajsne i cijene sa rafova i iste bacio na pod, a zatim nogom nekoliko puta udario po rafu rušeći artikle koji su se nalazili na njemu", navodi se u saopštenju policije.

Službenici Stanice kriminalističke policije CB Pljevlja podnijeli su ODT u Pljevljima, poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv A.R. (1987) iz Dubrovnika, zbog počinjenog Krivičnog djela ,Teška krađa.

"Imenovani je u noći 19/20.12.2007.godine obio prodavnicu O.D. "Edo komerc" u Pljevljima i tom prilikom iz iste otuđio 300 eura i 8 vaučera za mobilne operatere. Imenovani je otkriven i procesuiran na osnovu izuzetih tragova službenika kriminalističke tehnike CB Pljevlja i izvještaja o identifikaciji tragova papilarnih linija Forenzičkog centra Danilovgrad", navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

Preporučujemo za Vas