Bošković odbacila krivične prijave Savovića protiv Katnića i ostalih

Očekivao sam veću profesionalnost od koleginice Bošković, ali je ona odbacivanjem prijava dodatno potvrdila moje sumnje iznijete na konferenciji za medije 12 februara. I ovo je pokazatelj da se ništa ne dešava slučajno, ali je svakako nevjerovatno da je odbacila prijave za zloupotrebu službenog položaja i iznuđivanje iskaza od penzionisanog generala srpske žandarmerije Bratislava Dikića"

45090 pregleda 183 reakcija 49 komentar(a)
Savović, Foto: Boris Pejović
Savović, Foto: Boris Pejović

Specijalna tužiteljka Nataša Bošković odbacila je krivične prijave koje je njen kolega Živko Savović podnio protiv glavnog specijalnog tužioca Miliovja Katnića, kolege Saše Čađenovića i ostalih uključenih u sudski predmet "državni udar".

Savović je Vijestima kazao da su odbačene obije njegove prijave koje je podnio po službenoj dužnosti i kao građanin 2. i 5. februara.

"Podnijeću pritužbu Vrhovnom državnom tužilaštvu, jer je nemoguće da se ovakve krivične prijave za ova krivična djela ispitaju u rekordnom roku. Očekivao sam veću profesionalnost od koleginice Bošković, ali je ona odbacivanjem prijava dodatno potvrdila moje sumnje iznijete na konferenciji za medije 12 februara. I ovo je pokazatelj da se ništa ne dešava slučajno, ali je svakako nevjerovatno da je odbacila prijave za zloupotrebu službenog položaja i iznuđivanje iskaza od penzionisanog generala srpske žandarmerije Bratislava Dikića", kazao je Savović za Vijesti.

Bonus video: