Podgorica: Maloljetnik uhapšen, osumnjičen za pokušaj ubistva

Protiv T.M. (16) je podnijeta krivična prijava i on će biti sproveden na dalje postupanje nadležnom Višem državnom tužilaštvu u Podgorici u zakonskom roku.

30231 pregleda 6 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Maloljetnji T.M. (16) uhapšen je zbog, kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnje da je pokušao da ubije Srđana Gazivodu (18).

"Sumnja se da je T.M. (16) izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na način što je 22. februara oko 20 časova u dvorišnom dijelu jedne osnovne škole u Podgorici tokom trajanja fizičkog obračuna između više lica, upotrebom noža nanio povredu G.S. u predjelu lijeve strane leđa", saopšteno je iz Uprave policje.

Protiv T.M. je podnijeta krivična prijava i on će biti sproveden na dalje postupanje nadležnom Višem državnom tužilaštvu u Podgorici u zakonskom roku.

"Takođe, postupajući po predmetnom događaju, službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su obezbijedili materijalne dokaze i identifikovali 19 učesnika ovog fizičkog obračuna, od kojih su njih 12 maloljetna lica", saopšteno je iz policije.

Bonus video: