Policija još nije uhapsila Šuštera

Osumnjičeni za ranjavanje Zorgija Muratovića od 21. februara izmiče policiji

10696 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Duže od dvadeset dana policija ne može da uđe u trag Baraninu Draženu Šušteru, kojeg potražuju zbog pokušaja ubistva Zorgija Muratovića iz Virpazara.

To su juče “Vijestima” nezvanično saopštili iz Uprave policije, ističući da je za Šušterom raspisana potraga.

Tvrde da su pretresli kuću u kojoj boravi, provjeravali njegove kontakte, ne bi li mu ušli u trag, ali da ništa od toga nije dalo rezultata.

Policija sumnjiči Šuštera da je 21. februara, nešto poslije 19 sati, u Virpazaru teško ranio Muratovića, pogodivši ga u predjelu stomaka.

Navodno, pucnjavi je prethodila svađa između Šuštera i Muratovićevog brata, ali policija nije zvanično saopštila te informacije.

Nakon sukoba, teško ranjeni Muratović je hitno transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje je i operisan.

Iz Uprave policije tada su nezvanično kazali “Vijestima” da su izuzeli tragove sa lica mjesta i da su već u prvim satima istrage identifikovali osumnjičenog. Ipak, Šušter je uspio da im pobjegne.

Iako su te noći u Virpazar došle jake policijske snage, koje su pretraživale to mjesto i njegovu okolinu, Baranina nijesu uspjeli da pronađu.

Policija je te noći kontrolisala sve automobile koji su se kretali kroz seosko područje, a bio je blokiran i put preko Petrovačkih strana.

Izvor “Vijesti” iz policije tada je rekao da je tokom potrage za Šušterom jedan automobil probio policijsku blokadu, ali navodno, u njemu nije bio osumnjičeni.

Bonus video: