Beranac uhapšen zbog heroina

Beranska policija u pretresu našla 9,3 grama droge

4112 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranska policija uhapsila je R.G. (40) koji se sumnjiči za uličnu prodaju heroina. Kod njega su pretresom pronašli 9,3 grama te droge.

Iz Uprave policije je saopšteno da su pripadnici CB Berane juče pretresli R.M. kod kojeg je pronađeno pola grama heroina, špric i dvije igle. Protiv njega je podnijeta prekršajna prijavu iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droge.

"Nakon kriminalističke obrade R.M. policija je došla do sumnje od koga je kupio heroin. Policijski službenici su izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi R.G. (40) iz Berana. Pronađena su tri pakovanja sa sadržajem heroina težine 9,3 grama. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je heroin bio namjenjen za uličnu prodaju", navodi se u saopštenju policije.

R.G. će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu Bijelom Polju zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Krivična prijava zbog požara

Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv F.M. (23) zbog sumnje da je počinio krivično djelo - izazivanje opšte opasnosti.

"On je, kako se sumnja, 14. marta došao do kuće svoje srodnice i na dva sprata kuće izazvao požar paleći namještaj, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. U unutrašnjosti kuće nastupila je veća materijalna šteta", zaključuju iz policije.

Bonus video: