Podgorička policija rasvijetlila tri krivična djela i podnijela prijave

Kladili se tuđim novcem

“Za krivično djelo prevara tereti se I.K. (40), koji je kako se sumnja doveo u zabludu jednu stariju osobu i oštetio je za iznos od 950 eura”, navodi se u tekstu iz te institucije

8028 pregleda 1 komentar(a)
Službenici Uprave policije podnijeli krivične prijave protiv tri osobe (ilustracija), Foto: Shutterstock
Službenici Uprave policije podnijeli krivične prijave protiv tri osobe (ilustracija), Foto: Shutterstock

Podgorička policija rasvijetlila je tri krivična djela i nadležnom državnom tužilaštvu podnijela krivične prijave protiv tri osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

“Za krivično djelo prevara tereti se I.K. (40), koji je kako se sumnja doveo u zabludu jednu stariju osobu i oštetio je za iznos od 950 eura”, navodi se u tekstu iz te institucije.

Dodaje se da su službenici policije tužilaštvu podnijeli i krivičnu prijavu protiv Ž.V. (30) iz Berana i H.N. (35) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su izvršili krivična djela falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje na štetu jedne osobe iz Podgorice.

“Oštećeni je izgubio platnu karticu, koju je pronalazač fotografisao i objavio na društvenoj mreži, kada su osumnjičeni preuzeli lične podatke oštećenog sa društvene mreže i zloupotrijebili tako što su, kako se sumnja, izvršili uplate sa računa oštećenog na korisničke naloge za internet klađenje u iznosu od 210 eura”, piše u saopštenju Uprave policije.

Preporučujemo za Vas