Kome smeta Minira Šata?

"Neko je ušao u kancelariju i bojom zamazao oko prozora. Nije prijavljeno uništenje bilo kakvog službenog materijala. Ko koga i zbog čega šikanira, zasada ne znamo”, kazao je “Vijestima” sagovornik iz istrage

6847 pregleda 31 reakcija 1 komentar(a)
Zgrada Opštine Ulcinj, Foto: Boris Pejović
Zgrada Opštine Ulcinj, Foto: Boris Pejović

Inspektori ulcinjske policije tragaju za nepoznatim provalnicima koji su tokom proteklog vikenda upali u jednu kancelariju područne jedinice Uprave za nekretnine u zgradi Opštine i isprskali je bijelom farbom, saznaju “Vijesti”.

Na vratima kancelarije, koju koristi refernet Minire Šata, prema istim saznanjima, nije bilo tragova obijanja.

“Neko je ušao u kancelariju i bojom zamazao oko prozora. Nije prijavljeno uništenje bilo kakvog službenog materijala. Ko koga i zbog čega šikanira, zasada ne znamo”, kazao je “Vijestima” sagovornik iz istrage.

Naveo je da je u toku izuzimanje snimaka sa dostupnih video nadzora. Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, prostorije katastra na drugom spratu Opštine nijesu pokrivene kamerama.

Istražitelji pretpostavljaju da su provalnici koristili jupol, kojim su isprskali i sto, stolice i kompjuter.

Kada je u ponedjeljak ujutro došla na posao i vidjela haos u kancelariji, Šata je pozvala nadležnog opštinskog sekretara i obezbjeđenje, koje je obavijestilo policiju.

Šata je kasnije inspektorima, prema saznanjima “Vijesti”, kazala da ključeve od kancelarije ima samo ona, ali da nije sigurna da ih neko u međuvremenu nije kopirao.

Ispričala je i da je u petak, kada je otišla sa posla, zaključala kancelariju a prozor ostavila otvoren na kant i navela da ne sumnja ni na koga

Bonus video: