Dvoje državljana Srbije uhapšeno zbog 45 kilograma marihuane

Osamdeset šest pakovanja droge pronađeno u specijalno izrađenom bunkeru ispod poda vozila, u zoni prednjih i zadnjih sjedišta

35747 pregleda 16 komentar(a)
Droga otkrivena u vozilu, Foto: Uprava policije
Droga otkrivena u vozilu, Foto: Uprava policije

Državljani Srbije Dragan Milutinović (27) i Katarina Zdravković (22) uhapšeni su nakon što je policija tokom pretresa njihovog automobila, na graničnom prelazu Dračenovac, pronašla 45 kilograma marihuane.

"Danas oko 11.30 časova službenici Regionalnog centra granične policije 'Sjever' u koordinaciji sa službenicima Regionalnog centra granične policije 'Centar' i službenicima Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droga u Sektoru za borbu protiv kriminala su nakon višednevnih operativnih aktivnosti na graničnom prelazu Dračenovac, na izlazu iz Crne Gore realizovali policijsku akciju i presjekli međunarodni lanac krijumčarenja narkotika. Kontrolisano je vozilo BMW X3 registarskih oznaka Republike Srbije kojim je upravljao D.M. (27), dok se kao saputnik u vozilu nalazila K.Z. (22), oboje državljani Republike Srbije", saopšteno je iz Uprave policije.

Kazali su da je 86 pakovanja droge pronađeno u specijalno izrađenom bunkeru ispod poda vozila, u zoni prednjih i zadnjih sjedišta.

"O događaju je obaviješten tužilac i lica su lišena slobode, te sprovedena u službene prostorije Centra bezbjednosti Berane na dalju kriminalističku obradu", naveli su iz policije.

Bonus video: