Identifikovani osumnjičeni za napad u Gusinju

“Prema podacima kojima raspolaže policija između osumnjičenih koji su bili učesnici kolone i oštećenog koji je stajao na ulici došlo je do verbalnog sukoba nakon kojeg su osumnjičeni fizički napali A.G. nanoseći mu lake tjelesne povrede”, navode u Upravi policije

49459 pregleda 963 reakcija 114 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva/screenshot
Foto: Privatna arhiva/screenshot
Ažurirano: 28.03.2021. 13:30h

Adel Markišić (19), Dino Bajraktarević (20), Elvir Aksalić (20), Dženan Šabović (18), Enes Markišić (18) i Naser Huseinović (19) sinoć su u Gusinju tukli dvadesetpetogodišnjeg A.G, tvrdi policija.

Iz Uprave policije i zvanično su potvrdili informaciju Vijesti da su identifikovani napadači na tog Gusinjanina.

"Pripadnici policije su identifikovali lica koja su sinoć, tokom trajanja auto kolone koja je prolazila kroz Gusinje, izašla iz vozila i fizički napala jedno lice. Protiv šest osoba podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršile nasilničko ponašanje", saopštili su iz UP.

Objašnjavaju da su, po saznanju da je u Gusinju došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom, službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav preduzeli aktivnosti na identifikaciji lica sa snimka sa društvenih mreža na kojem se vidi kako šest lica fizički napada A.G.

"O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se protiv osumnjičenih podnese krivična prijava zbog sumnja da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Prema podacima kojima raspolaže policija između osumnjičenih koji su bili učesnici kolone i oštećenog koji je stajao na ulici došlo je do verbalnog sukoba nakon kojeg su osumnjičeni fizički napali A.G. nanoseći mu lake tjelesne povrede",kazali su iz UP.

Oštećenom A.G. je pružena ljekarska pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Policija je prikupila obavještenja od osumnjičenih i svjedoka ovog događaja.

Na snimku se vidi da je A.G. od grupe napadača dobio oko tridesetak udaraca, a tukli su ga i kada je oboren na asfalt.

Vidi se i da je jedan od napadača oko struka ogrnut crnogorskom zastavom.

Kroz Gusinje je neposredno prije napada na A.G. prošla "patriotska" kolona, kazali su sagovornici iz tog grada. Oni ističu da je kolona stigla iz pravca Plava.

Na snimku kojim je zabilježen napad, čuju se i sirene.

Bonus video: