Zgrada satima držana pod opsadom: Policija pretresala pripadnike kavačkog klana

Nakon pretresa iz Uprave policije (UP) nijesu zvanično saopštili da li su i šta pronašli kod navodnih članova kavačkog klana, niti da li su u naselju Kavač zatekli i pretresli Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana. Njih dvojicu policija označava vođama tog klana

112797 pregleda 98 reakcija 78 komentar(a)
Detalj tokom akcije, Foto: Printscreen
Detalj tokom akcije, Foto: Printscreen
Ažurirano: 29.03.2021. 00:00h

Zgradu u kotorskom naselju Kavač policija je danas poslije podne satima držala pod opsadom - za to vrijeme inspektori Sektora za borbu protiv kriminala pretresali su članove kavačkog kriminalnog klana i njihove stanove u tom objektu.

Nakon pretresa iz Uprave policije (UP) nijesu zvanično saopštili da li su i šta pronašli kod navodnih članova kavačkog klana, niti da li su u naselju Kavač zatekli i pretresli Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana. Njih dvojicu policija označava vođama tog klana.

Iz vrha UP, "Vijestima" je ranije danas nezvanično rečeno da je u Kotoru veliki broj njihovih službenika iz Sektora za borbu protiv kriminala, a da su im podrška specijalne jedinice.

"Vijesti" saznaju da su u pitanju preventivne aktivnosti, koje će, tvrde iz UP, biti pojačane u narednom periodu, naročito prema pripadnicima članova organizovanih kriminalnih grupa, sa njima povezanim osobama i onima koji su u policijskoj evidenciji označeni kao bezbjednosno interesantni.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da su pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala danas na području Kotora preduzimali aktivnosti prema članovima organizovane kriminalne grupe (OKG).

"Policija će nastaviti pojačane aktivnosti usmjerene prema kriminalnim grupama u cilju suzbijanja i sprečavanja organizovanog kriminala na teritoriji naše države", naveli su iz Uprave policije na Tviteru.

Bonus video: