Uhapšen Baranin: Pokušao da pobjegne, vozilom udario policajca, slomio mu kost stopala?

"Sumnja se da je M.J. 21. februara oko 20.40 časova na platou jedne benzinske stanice u mjestu Orahovo spriječio policijske službenike Centra bezbjednosti Bar da izvrše službenu radnju koju su preduzimali u okviru svojih ovlašćenja"

15048 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Miloš Joković (33) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je vozilom pokušao da pobjegne sa mjesta kontrole nakon čega je udario policajca koji je pao na asfalt.

On je nakon toga navodno vozilom, odnosno gumama vozila, prešao preko stopala policajca i polomio mu kost desnog stopala.

Iz Uprave policije je saopšteno da se M.J. tereti za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

"Sumnja se da je M.J. 21. februara oko 20.40 časova na platou jedne benzinske stanice u mjestu Orahovo spriječio policijske službenike Centra bezbjednosti Bar da izvrše službenu radnju koju su preduzimali u okviru svojih ovlašćenja. M.J. je ovo krivično djelo izvršio na način što je sjeo u vozilo u namjeri da se udalji sa mjesta kontrole, bez odobrenja policijskih službenika, a zatim je upravljajući pomenuitm vozilom ostvario kontakt sa policijskim službenikom koji je tom prilikom pao na asfaltnu podlogu te je M.J. vozilom, odnosno pneumaticima vozila prešao preko stopala policijskog službenika kojom prilikom mu je nanio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma kosti desnog stopala" navodi se u saopštenju UP.