član grupe "pink panter" navodno prijetio i napao bivšu suprugu

Policija na Marezi razoružala i uhapsila Milašinovića i njegovog prijatelja

Navodno, Milašinović je prethodno prijetio bivšoj supruzi Eni i njenoj kumi T. S. 

42744 pregleda 11 komentar(a)
Sa jednog od ranijih privođenja Milašinovića, Foto: Jadranka Ćetković
Sa jednog od ranijih privođenja Milašinovića, Foto: Jadranka Ćetković

Podgorička policija danas poslije podne razoružala je i uhapsila Gorana Milašinovića i Ivana Čarapića, rečeno je Vijestima iz vrha Uprave policije.

Milašinović, član grupe kradljivaca dragulja "Pink panter" i njegov prijatelj, uhapšeni su u podgoričkom naselju Mareza, nadomak tamošnjeg restorana.

Navodno, Milašinović je prethodno prijetio bivšoj supruzi Eni i njenoj kumi T. S. koje je sreo ispred restorana u podgoričkom naselju Mareza.

Sagovornik Vijesti ispričao je da su se bivši supružnici sreli na parkingu restorana, i da je Milašinović počeo da vrijeđa Enu, a potom je i uhvatio za kosu.

"Tokom prepirke objema je prijetio, vrijeđao ih, a onda i udario bivšu suprugu. Naišla je policija, koja je odmah reagovala, pretresla ih i pronašla dva pištolja", kazao je isti izvor.

Tvrdi da je Milašinovićeva policajcima koji su razoružali njenog bivšeg supruga, rekla da je "Goran imao napad ljubomore" i da joj je, navodno, branio da uđe u restoran.

Ena Milašinović je lakše povrijeđena.

Sad već bivši supružnici i prije nepuna dva mjeseca završili su u stupcima rezervisanim za crnu hroniku.

Tada je Ena Milašinović, kako je sama priznala tužiocu, zbog ljubomore zapalila stan svog supruga i pričinila veću materijalnu štetu.

Milašinović je po­ve­zan sa bandom kradljivaca dragulja “pink pan­te­ri”, po­zna­tom po spek­ta­ku­lar­nim kra­đa­ma ši­rom svi­je­ta.

Za njim je Kipar prije nekoliko godina raspisao crvenu potjernicu zbog pljačke draguljarnice, ali toj državi nije izručen jer Crna Gora sa njima nema potpisan sporazum.

Prije četiri godine uhapšen je zbog pljačke filijale Prve banke u Beranama.

Njegova bivša supruga Ena, kćerka je Gorana Sokovića, člana narko-grupe Darka Šarića.

Policija se nije zvanično oglasila povodom hapšenja Milašinovića i Čarapića.

Preporučujemo za Vas