Zbog blokade puta NK - PG: Krivično procesuirane dvije osobe, prekršajne prijave protiv devet, 87 prekršajnih naloga

Kako su kazali, sumnja se da su dvije osobe izvršile krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje

12880 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Sa blokade magistralnog puta Nikšić - Podgorica, Foto: Privatna arhiva
Sa blokade magistralnog puta Nikšić - Podgorica, Foto: Privatna arhiva

Nikšićka policija krivično je procesuirala dvije osobe, podnijela prekršajne prijave protiv devet i izdala 87 prekršajnih naloga zbog blokade saobraćaja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica koja se dogodila 8., 9. i 10. aprila, saopšteno je iz Uprave policije.

"Nikšićka policija je zbog blokade saobraćaja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica koja se dogodila 8., 9. i 10. aprila, a koju su organizovala okupljena lica, krivično procesuirala dva lica i podnijela prekršajne prijave protiv devet lica. Za 87 lica izdala prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", saopštili su iz UP.

Kako su kazali, sumnja se da su dvije osobe izvršile krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Pet lica je počinilo prekršaj ometanje ili omalovažavanje službenog lica, dok su četiri lica počinila prekršaj nepostupanje po naređenju policijskog službenika, iz Zakona o javnom redu i miru", navode iz policije.

Bonus video: