Cetinjaninu oštećen automobil: "Nacrtana mi je meta"

"Prvo sam 'proglašen' za direktora škole, pa za direktora Nacionalnog Parka Lovćen, pa odmarališta Lovćen – Bečići. Vjerujte da od toga ništa nije istina. Ja se grozim politike i političara, a sve to je povezano sa politikom", kazao je Lekić

9114 pregleda 70 reakcija 18 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nepoznati počinioci oštetili su automobil Cetinjanina Petra Lekića, javlja RTV Cetinje.

Navode da je vandalski čin na društvenim mrežama naišao na osudu stanovnika Prijestonice, te da se dovodi u vezu sa angažmanom Lekića, inače profesora fizičke kulture, kao vjernika i poklonika Srpske pravoslavne crkve.

RTV Cetinje iz policije nezvanično saznaje da je slučaj prijavljen cetinjskom Odjeljenju bezbjednosti, a da će se tokom dana o tom slučaju oglasiti i Uprava policije.

"Dragi prijatelji nijesam htio da izbacam slike ni snimak da ne bih još više podgrijao atmosferu koja je već podgrijana, ali pošto vidim da sam već izašao na Fejsu na razne portale onda sam odlučio da izbacim slike i snimak! Hvala vam prijatelji što me zovete i brinete. Hvala Bogu ja i moja porodica smo dobro! Pričinjena je materijalna šteta ali sve što se parom može platiti je zanemarljivo pri ljuckom životu! Budimo ljudi! Ne mrzimo nikoga volimo se poštujmo i cijenimo", napisao je Lekić na svom Fejsbuk nalogu.

U izjavi za Radio Cetinje je kazao da je njemu „nacrtana meta“ jer je, iako nije član nijedne političke partije, već bio „imenovan“ za direktora u nekoliko firmi iako to nema veze sa istinom.

"Prvo sam 'proglašen' za direktora škole, pa za direktora Nacionalnog Parka Lovćen, pa odmarališta Lovćen – Bečići. Vjerujte da od toga ništa nije istina. Ja se grozim politike i političara, a sve to je povezano sa politikom. Dotle je bilo došlo da su mi mnogi čestitali, zvali me i tražili da ih zaposlim. Ja u svemu tome nemam nikakve veze," kazao je Lekić, kako prenosi Cetinjski list.

Bonus video: