Nikšić: Uhapšen zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloljetnikom

Iz Uprave policije je saopšteno da je otac maloljetnog dječaka prijavio da je R.L. fizički napao njegovog maloljetnog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predjelu glave

34825 pregleda 558 reakcija 22 komentar(a)
Nikšić, Foto: Skupstina.me
Nikšić, Foto: Skupstina.me

Nikšićka policija uhapsila je R.L. (62) zbog sumnji da je izvršio nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnog dječaka.

Kako su kazali iz Uprave policije, u subotu oko 22.50 časova policiji je otac maloljetnog dječaka prijavio da je R.L. fizički napao njegovog maloljetnog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predjelu glave.

"Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obavještenja. Takođe, obavještenja su prikupljena i od maloljetnika. Oštećenom maloljetniku je ukazana ljekarska pomoć i njemu su konstatovane lake tjelesne povrede. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnika", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R.L. liši slobode.

Bonus video: