UP: Šofranac nije želio da podnosi prijavu, uzete izjave od dvije osobe

U saopštenju se navodi da su u toku dalje policijsko-tužilačke mjere i radnje u cilju procesuiranja odgovornih i potpunog rasvjetljavanja ovog događaja

42081 pregleda 955 reakcija 82 komentar(a)
Šofranac, Foto: Screenshot
Šofranac, Foto: Screenshot

Službenici Uprave policije zajedno sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju aktivnosti u cilju rasvijetljavanja događaja u kojem je oštećen novinar Radio Televizije Crne Gore (RTCG) Nebojša Šofranac, saopšteno je večeras iz Uprave policije (UP).

Šofranac je sinoć na dočeku crnogorskog boksera Petra Liješevića na Aerodromu Podgorica doživio brojne neprijatnosti, a pojedini iz mase su ga nazivali ni manje ni više nego ustašom.

Povezani članci

24. April 2021.

Petar je šampion, a ovako se šampion ne dočekuje

"Naime, policija je danas samoinicijatvno, obzirom da Šofranac nije želio da podnosi prijavu, prikupila obavještenja od Nebojše Šofranca na okolnosti događaja koji se desio ispreda Aerodroma Podgorica a kojom prilikom je više okupljenih građana vrijeđalo Šofranca. Danas je policija od dva lica uzela izjave", navodi se u saopštenju UP.

U saopštenju se navodi da su u toku dalje policijsko-tužilačke mjere i radnje u cilju procesuiranja odgovornih i potpunog rasvjetljavanja ovog događaja.

Bonus video: