Nikšić: Uhapšeno četvoro osumnjičenih za dilovanje heroina

Policija jutros u pretresima pronašla 24 pakovanja sa heroinom

12878 pregleda 6 komentar(a)
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije

Nikšićka policija uhapsila je jutros četiri osobe iz tog grada, zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su rekli da su zbog sumnje da su izvršili to krivično djelo uhapšeni B.A. (25), N.V. (35), V.B. (44) i Z.G. (53).

„Službenici Jedinice za borbu protiv droge Centra bezbjednosti Nikšić su realizovali šestomjesečnu aktivnost kodnog naziva 'Kvart', koja je spovođena u cilju suzbijanja ulične prodaje heroina na teritoriji Nikšića“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je ukupno u akciji pronađeno 35 pvc pakovanja heroina, zbog kojih sedam osoba odgovara prekršajno, a četiri krivično.

Iz policije su kazali da su jutros u pretresima kod osumnjičenih pronašli 24 pakovanja sa heroinom.

Sumnja se, kako su naveli, da je droga bila namjenjena daljem uličnom prometu.

„Tokom sprovođenja navedenih aktivnosti policijski službenici su zaplijenili i 11 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin zbog kojih je sedam osoba odgovaralo po prekršajima“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je aktivnost spovedena po nalogu i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: