Uhapšen Podgoričanin, policija pronašla 11 grama amfetamina

Prema saznanjima "Vijesti" Radović je uhapšen u centru Glavnog grada, a nakon što su dobili nalog za pretres njegovog stana, policajci su krenuli ka Starom Aerodromu, gdje Radović stanuje

8507 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgoričanin Ilija Radović (30) uhapšen je juče nakon što je policija kod njega pronašla 11 grama amfetamina.

Prema saznanjima "Vijesti" Radović je uhapšen u centru Glavnog grada, a nakon što su dobili nalog za pretres njegovog stana, policajci su krenuli ka Starom Aerodromu, gdje Radović stanuje.

Kada je policija ušla u stan, njegova supruga B.R. je bacila amfetamin koji su navodno imali u stanu i vagu za precizno mjerenje.

"Vijestima" je rečeno da je B.R. drogu bacila sa terase, na inspektora koji je stajao ispred zgrade i obezbjeđivao mjesto pretresa.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da Radovića sumnjiče da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga:

"Kontrolom ovog lica pronađeno je oko 11 grama amfetamina, dok je po naredbi suda izvršen i pretres prostorija koje on koristi. Supruga osumnjičenog je, kada je ugledala policijske službenike, odbacila pakovanje sa sadržajem amfetamina težine oko 65 grama i vagu za precizno mjerenje."

Bonus video: