bio u bjekstvu

Uhapšen Bulatović, osumnjičen da je teško ranio Stefanovića

Policija je ranije uhapsila Mirnesa Sojtarića (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije Nikolu Raičevića

35353 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnji Lazar Bulatović uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Podgorici oštrim predmetom teško povrijedio Stefan Stefanovića (22).

Policija je ranije uhapsila Mirnesa Sojtarića (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije Nikolu Raičevića, dok je Bulatović bio u bjekstvu.

Iz Uprave policije saopštili su da je Stefanović bezbjednosno interesantno lice. Objasnili su da se incident dogodio u Ulici 13. jula, gdje je Stefanović bio sa Raičevićem, Markom Vukovićem i Milošem Radulovićem.

"L.B. i M.S. zaustavili su se vozilom marke 'BMW' u njihovoj neposrednoj blizini. Nakon kraćeg verbalnog konflikta L.B. je, kako se sumnja, oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede S.S. u predjelu vrata, nakon čega se dao u bjekstvo", saopštili su ranije danas iz Uprave policije.

Sojtarić je potom sjeo za volan "BMW-a" i pokušao da pregazi Raičevića, Vukovića i Radulovića.

"U čemu nije uspio u prvom navratu, nakon čega je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se u pravcu oštećenih. On je tada vozilom ostvario kontakt sa N.R. koji je tada zadobio teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sojtarić je nakon toga pobjegao, a potom se sudario sa drugim automobilom, gdje je i uhapšen.