Uhapšene dvije osobe u PG: Kod jedne našli džoint, kod druge 450 grama marihuane

"O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici"

10358 pregleda 14 komentar(a)
Pronađena marihuana, Foto: Uprava policije
Pronađena marihuana, Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je jednu osobu zbog zloupotrebe narkotika, a drugu zbog ulične prodaje opojnih droga, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su kontrolom E.L. (30) pronašli tzv. džoint sa sadržajem marihuane težine šest grama. On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je E.L. navedenu opojnu drogu kupio od N.M. (24) iz Podgorice", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je policija po naredbi sudije za istragu izvršila pretres stana i poslovnog objekta koji koristi N.M.

"Pretresom je pronađeno 450 grama marihuane upakovane u 100 manjih pvc pakovanja. Daljim radom došlo se do sumnje da se N.M. bavi nabavkom i stavljanjem u tzv. ulični promet marihuane a da je drogu nabavljao u većim količinama i prepakivao je u manja pakovanja u namjeri dalje ulične distribucije. O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Bonus video: