Sekulović o nestanku Elezovića: Postoje operativna saznanja koja ne mogu podijeliti

Poslanik DF- a Dejan Đurović pitao je u parlamentu ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića kako je moguće da nestane bivši visoki funkcioner, odnosno načelnik Centra bezbjednosti u Ulcinju

40830 pregleda 12 komentar(a)
Sekulović, Foto: Screenshot
Sekulović, Foto: Screenshot

Povodom jučerašnjeg prijavljenog nestanka Rudolfa Dofija Elezovića, bivšeg dugogodišnjeg načelnika Odjeljenja bezbjednosti u Ulcinju, poslanik DF- a Dejan Đurović pitao je u parlamentu ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića kako je moguće da nestane bivši visoki funkcioner.

"Nadam se da će to biti zadnji slučaj u Crnoj Gori i da se neće preseliti rat iz jednog grada u drugi i da ćete sa usvajanjem novog zakona uraditi sve da naša djeca bezbjedno šetaju. Ne možemo sa plenuma otići, a da se ovaj slučaj ne pomene. Uradite sve da bude mir u Crnoj Gori" istakao je Đurović.

Sekulović mu je odgovorio da je upoznat sa slučajem o kome postoje određena operativna saznanja koja ne može podijeliti.

"Nadam se da je taj čovjek živ, a sve ostalo ćemo da vidimo. Određeni tragovi postoje, ali ih sada ne mogu saopštiti" istakao je Sekulović.

Bonus video: