Bar: Ukrao karticu i koristio je prilikom kupovine

Kako su kazali iz polciije, Centru bezbjednosti Bar juče je prijavljena krađa ličnih stvari među kojima je i bankovna kartica za koju je vlasnica navela da je nakon krađe korišćena prilikom kupovine u jednom supermarketu na teritroriji Bara

7394 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija je juče locirala i uhapsila V.J. (35) zbog sumnje da je otuđio bankovnu karticu i koristio je prilikom kupovine.

Kako su kazali iz polciije, Centru bezbjednosti Bar juče je prijavljena krađa ličnih stvari među kojima je i bankovna kartica za koju je vlasnica navela da je nakon krađe korišćena prilikom kupovine u jednom supermarketu na teritroriji Bara.

"Odnosno da su ukradenom karticom izvršene tri transakcije u svrhu trgovine. Policija je locirala i lišila slobode V.J. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa i krivično djelo falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje", kazali su iz UP.

Sumnja se da je on iz parkiranog vozila, koje je bilo otključano, ukrao torbu u kojoj su se nalazile lične stvari i dokumenta oštećene, nakon čega je izvršio plaćanje u jednoj prodavnici i izvršio tri transakcije u ukupnom iznosu od 70 eura.

Bonus video: