Zečević na Intenzivnoj nakon tuče

Nakon tuče, Zečević je hitno transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra

26795 pregleda 9 komentar(a)
Provokacije, sprej pa batine (Ilustracija, Foto: shutterstock.com
Provokacije, sprej pa batine (Ilustracija, Foto: shutterstock.com

Tridesettrogodišnji Gajo Zečević teško je povrijeđen u tuči u noći između 15. i 16. juna, dva sata poslije ponoći, u Starozlatičkoj ulici u Podgorici.

Nakon tuče, Zečević je hitno transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra.

Posle opservacije hospitalizovan je na Odjeljenju intenzivne njege, sa teškim povredama glave. Navodno, ima višestruku frakturu lobanje, ali i još neke teške povrede.

Policija sumnja da su Zečevića i dvojicu njegovih prijatelja pretukli sugrađani Dražen Bulatović (26) i Dušan Popović (22), koji su uhapšeni.

U tuči je učestvovalo pet muškaraca. Dvojica su uhapšena i na teret im se stavlja krivično djelo - nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom - teška tjelesna povreda”, kazali su iz Uprave policije

Na teret im se stavlja da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Prema saznanjima “Vijesti” Zečević i dvojica njegovih komšija stajali su ispred kuće jednog od njih, kada su Bulatović i Popović pored njih prošli automobilom, a potom se nedaleko od njih okrenuli i vatili do grupe momaka.

Nakon provokacije, Zečević je navodno krenuo ka automobilu u kom su bili Bulatović i Popović.

Sagovornici “Vijesti” tvrde da ga je jedan od uhapšenih isprskao biber sprejom, a potom i dvojicu njegovih prijatelja koji su krenuli da mu ukažu pomoć.

Navodno, nakon toga su izašli iz automobila i počeli brutalno da ih tuku.

Najgore je prošao Zečević, dok su njegovi prijatelji u tuči zadobili lakše povrede.

“U tuči je učestvovalo pet lica. Dvojica su uhapšena i na teret im se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, kazali su iz Uprave policije.

Jedan od sagovornika “Vijesti” rekao je da policija utvrđuje da li su Bulatović i Popović nakon tuče doveli pojačanje, a potom opet udarili na trojicu muškaraca.

Bonus video: