Cetinje: Policija oduzela marihuanu i spid, uhapšene dvije osobe

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su kontrolisali vozilo kojim je upravljao M.K. (30) iz Budve. Pregledom vozila policija je pronašla i oduzela oko kilogram marihuane i 500 grama sintetičke droge spid"

3423 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija uhapsila je jednu osobu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", a drugu zbog toga što je kod nje pronađena marihuana, saopšteno je iz Uprave policije

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su kontrolisali vozilo kojim je upravljao M.K. (30) iz Budve. Pregledom vozila policija je pronašla i oduzela oko kilogram marihuane i 500 grama sintetičke droge spid. O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavlajnje u promet opojnih droga", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je takođe cetinjska policija u saradnji sa budvanskom, pretresla stan i druge objekte koje koristi u Budvi koristi M.K, te da je pronađena marihuana i tzv. drobilica.

Iz Uprave policije su kazali da je zbog prekršaja iz Zakona o spečavanju zloupotrebe opojnih droga cetinjska policija uhapisla S.B. (22) iz Cetinja.

"On je kontrolisan u saobraćaju od strane policije i prilkom pregleda vozila pronađeno je zamotuljak sa sadržajem marihuane", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: