Budva: Podgoričanin vozio pijan, izazvao nezgodu, zatvor od 15 dana

Odlukom suda, okrivljenom je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 5 mjeseci, a izrečeno mu je ukupno 6 kaznenih bodova”, navodi se u saopštenju

5239 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sudija suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović izrekao je danas zatvorsku kaznu od 15 dana i novčanu u iznosu od 400 eura Podgoričaninu je B.Z. (37 ) .

“Okrivljeni je juče oko 21 časova u mjestu Uglješići u Budvi, na magistralnom putu Budva-Cetinje, u stanju alkoholisanosti u koncentraciji od 2,96 g/kg alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu . Izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu saobraćajnu traku i ostvario kontakt sa vozilom koje je naišlo iz suprotnog smjera. Zbog nezgode je nastala materijalna šteta na vozilima, a okrivljeni nije razmijenio podatke o sebi i vozilu sa oštećenim licem, čime je postupio suprotno čl.170.st.1.tač.5. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Odlukom suda, okrivljenom je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 5 mjeseci, a izrečeno mu je ukupno 6 kaznenih bodova”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: