Pogledajte snimak napada na policajce

Podgorička policija je u večernjim satima asistirala Komunalnoj koja je vršila kontrole radnog vremena ugostiteljskih objekata

39112 pregleda 76 reakcija 77 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama objavjen je snimak incidenta koji se 2. jula u večernjim satima dogodio Podgorici.

Iz Uprave policije je saopšteno da je zbog napada na njihove službenike saslušano šest osoba.

Podgorička policija je u večernjim satima asistirala Komunalnoj koja je vršila kontrole radnog vremena ugostiteljskih objekata.

Kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, po dolasku njihovih pripadnika više gostiju je, izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te da je tokom provjere došlo do napada na policijske službenike, pa je sa lica mjesta dovedeno i saslušano šest osoba.

"O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V.M (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. Takođe, slobode je lišen T.E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. M.N (28) je lišeno slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru (ometanje policijskih službenika u vršenju službene dužnosti)", saopšteno je iz policije.

Protiv ostala tri lica podnijeti su prekršajni nalozi za prekršaj iz oblasti Zakona o ličnoj karti, nakon čega su pušteni iz policije.

Bonus video: