Pucnjava u Zagoriču, Popović: Ispalio sam sedam metaka na Nedovića i njegovo društvo, niko nije ranjen

"Ja sam išao svojim autom i Vukić Nedović i njegovo društvo su krenuli da me stopiraju, razlog je bio taj što idem kod Gila Stanišića i oni su mi prijetili zbog toga. Ja sam izašao i pucao na njih”, rekao je Popović

37376 pregleda 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U podgoričkom naselju Zagorič sinoć je došlo do pucnjave kada je Filip Popović pucao na Vukića Nedovića, jer je, kako je Popović rekao portalu Standard, Nedović pokušao da zaustavi njegovo vozilo i, pri tom mu, upućivao prijetnje.

Popović je kazao portalu Standard da su sinoć poslije ponoći Nedović i njegovi drugovi pokušali da zaustave njegovo vozilo, zbog čega je on, kako je kazao, ispalio sedam metaka na njih, koji, međutim, nikoga nijesu pogodili i povrijedili.

Nakon toga je priveden u policiju na saslušanje, a pušten je jutros jer, zbog štrajka advokata, tužilac nije mogao da ga sasluša bez prisustva branioca.

“Pucao sam na Vukića Nedovića negdje poslije ponoći. Išao je sa svojim društvom iz Zagoriča. Oni su pokušali da me zaustave i ja sam iz kola ispalio sedam metaka na njih. Nijedan ih nije pogodio, niko nije ranjen. Nakon toga sam priveden u policiju gdje sam saslušan i jutros sam pušten iz policije. Ja sam išao svojim autom i Vukić Nedović i njegovo društvo su krenuli da me stopiraju, razlog je bio taj što idem kod Gila Stanišića i oni su mi prijetili zbog toga. Ja sam izašao i pucao na njih”, rekao je Popović.

UP: Popović sam došao i dao izjavu

Iz UP je portalu Standard potvrđeno da je sinoć oko 1.30 u Zagoriču došlo do upotrebe vatrenog oružja.

“Policija je obezbjedila lice mjesta i izvršila uviđaj. Pronađene četiri čaure i jedan projektil. Konstatovana su oštećenja na vozilu, dvije rupe od projektila. Prikupljena su obavještenja od vlasnika vozila. F.P. je sam pristupio u službene prostorije i dao izjavu da je on pucao iz pištolja i da je pištolj bacio s mosta u rijeku. Obaviješten je državni tužilac koji je naložio da se F.P. liši slobode zbog dva krivična djela: nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo oštećenje i uništenje tuđe stvari. On je Jutros priveden u tužilaštvo”, saopšteno je iz UP.