Budva: Kod Podgoričanina pronađene manje količine kokaina i heroina, kažnjen sa 1.000 eura

Prilikom redovnih kontola u Mainskoj ulici u Budvi, u njegovom vozilu na suvozačevom mjestu pronašla rasutu praškastu materiju, za koju se kasnije utvrdilo da je riječ o kokainu

10782 pregleda 3 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović kaznio je novčanom kaznom od 1.000 eura Podgoričanina F.N. (34) kod koga je pronađena manja količina kokaina i heroina.

Kako je „Vijestima“ nezvanično nepotvrđeno, sudija Đukanović izrekao je i zaštitnu mjeru oduzimanja pronađenih količina opojnih droga.

Policijska patrola je privela Podgoričanina, nakon što je prilikom redovnih kontola u Mainskoj ulici u Budvi, u njegovom vozilu na suvozačevom mjestu pronašla rasutu praškastu materiju, za koju se kasnije utvrdilo da je riječ o kokainu.

Nakon što je Podgoričanin priveden u stanicu policije, kod njega je u dijelu kaiša pronađen papirni zamotuljak u kome je pronađena manja količina heroina.

Policija je podnijela prekršajnu prijavu, jer je u oba slučaja posjedovao drogu za ličnu upotrebu suprotno odredbama člana 45 Zakona o sprečavanju zalopotreba droga.

Bonus video: