Nikšić: U požaru uništeno vozilo Perovića

"Ne želeći da prejudiciramo ishod istrage, vjerujemo da se razlog može tražiti u činjenici da mnogim ovdašnjim ljudima prljavih biografija smeta to što Željko Perović, imenom i prezimenom, uvijek i vrlo konkretno govori o problemima ovoga grada", navodi se u saopštenju “Plenuma 083”

31037 pregleda 33 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Plenum 083
Foto: Plenum 083

Vozilo Željka Perovića, člana "Plenuma 083" potpuno je uništeno u požaru koji je sinoć izbio u Ulici Serdara Šćepana.

Iz "Plenuma 083", koji je na lokalnim izborima u Nikšiću nastupio u koaliciji "Mir je naša nacija", tvrde da je vozilo namjerno zapaljeno.

"Naš Željko je čovjek besprekorne biografije: ugledan bivši fudbaler i aktuelni preduzetnik, uvažen u svome gradu, a nekom je nitkovu, eto, palo na pamet da mu, pod okriljem noći, uništi automobil. Ne želeći da prejudiciramo ishod istrage, vjerujemo da se razlog može tražiti u činjenici da mnogim ovdašnjim ljudima prljavih biografija smeta to što Željko Perović, imenom i prezimenom, uvijek i vrlo konkretno govori o problemima ovoga grada", navodi se u saopštenju “Plenuma 083”.

Oni su pozvali policiju da hitno reaguju i nađu počinioca.

"Smatramo da bi to bio pokazatelj da se stvari u ovoj zemlji mijenjaju te da uzorni i pristojni građani više ne moraju da strahuju od kojekakvog šljama što je, u godinama za nama, navikao da nekažnjeno proizvodi haos po Nikšiću. U protivnom, ukoliko policija ne obavi svoj posao valjano, pitamo se ko bi bio sljedeći i dokle bi Nikšićani trebalo da trpe obijest onih najgorih stanovnika ovog grada", poručili su iz "Plenuma 083".

Željko Perović, paljenje vozila Nikšić
foto: Plenum 083

Iz policije su “Vijestima” kazali da će i u ovom slučaju, kao i u svim prethodnim, uraditi sve kako bi slučaj bio riješen.

Prema riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Veselina Gardaševića, građani su im jutros u četiri sata javili da u Ulici “Serdara Šćepana” gori automobil.

"Odmah su na licu mjesta izašla četiri vatrogasca i jedno vozilo. Kada su stigli, vozilo je bilo skroz u plamenu. Brzom intervencijom uspjeli su da spriječe da se vatra ne proširi na automobile koji su bili parkirani pored vozila koje je bilo u plamenu", kazao je Gardašević.

Bonus video: