Budva: Beograđanin divljao ulicama, pokosio šest pješaka, raspisana potjernica

Svi pješaci zadobili su lakše tjelesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu

84974 pregleda 803 reakcija 93 komentar(a)
Budva (ilustracija), Foto: Lovćen banka
Budva (ilustracija), Foto: Lovćen banka

Budvanska policija raspisala je potjernicu za Beograđaninom L. B (20) koji je jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama te pokosio šest pješaka.

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bježeći od policijske potrage.

Kako je "Vijestima" rečeno mladić je oko 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gdje je povrijedio šest pješaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povrijeđeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pješaci zadobili su lakše tjelesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin nastavlja da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa povrijeđenima.

Ubrzo na lice mjesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u potjeru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobjegne iz Budve, ali nakon što je vidio da je grad blokiran pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu udara u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila .

Tada izlazi iz automobila i bježi u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspjela da identifikuje o kome se radi i obaviještene su svi granični prelazi.

Bonus video: