Budva: Uhapšen Beograđanin koji je udario pješake

U noći između četvrtka i petka oko 1.15 časova iza ponoći na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gdje je povrijedio šest pješaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada

26005 pregleda 130 reakcija 38 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je sinoć Beograđanina L. B (20) koji je noć prije toga divljao gradskim ulicama i pokosio šest pješaka. To je Vijestima potvrđeno u policiji.

Za mladićem je bila raspisana potjernica, jer je nakon serije saobraćajnih udesa, napustio BMW koji je vozio i pobjegao .

Kako su “Vijesti" juče objavile, Beograđanin je u noći između četvrtka i petka oko 1.15 časova iza ponoći na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gdje je povrijedio šest pješaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povrijeđeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pješaci zadobili su lakše tjelesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Potom je pobjegao sa lica mjesta, dok je za njim bila policijska potjera.

Nedugo zatim, nakon što je vidio da je grad blokiran napravio je još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu, kada udara u Tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila . Ostavio je automobil i pobjegao.

Bonus video: