Barska policija podnijela tri krivične prijave zbog krađe, posjedovanja droge, ugrožavanja bezbjednosti saobraćaja...

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja" uhapšen je Đ.H. (20) iz Sjeverne Makedonije za koga se sumnja da je u Sutomoru upravljao skuterom i većom brzinom udario u pedalinu

10063 pregleda 1 komentar(a)
Bar, Foto: Shutterstock
Bar, Foto: Shutterstock

Barska policija je u prethodnih nekoliko dana podnijela tri krivične prijave za četiri krivična djela.

Policija je, saopštili su, na osnovu naredbe nadležnog sudije izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.M. kojom prilikom je pronađena manja količina marihuane.

"Osumnjičeni je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz Uprave policije (UP).

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja" uhapšen je Đ.H. (20) iz Sjeverne Makedonije.

"On je, kako se sumnja, na moru u Sutomoru upravljao skuterom i većom brzinom udario u plovilo pedalinu kojim je upravljao I.I. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede", piše u saopštenju

Službenici CB Bar podnijeli su krivičnu prijavu protiv M.S. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila dva krivična djela krađa.

"Ona je, kako se sumnja, iz kuće koristeći nepažnju vlasnika otuđila oko 210 eura, a drugu krađu izvršila takođe koristeći nepažnju vlasnika i otuđila novacu u iznosu od 700 eura. Postupajući na rasvjetljavanju predmetnih djela policija je došla do sumnje da je M.S. na području Herceg Novog izvršila više krivičnih djela krađa i ona je sprovedena tužilaštvu u Herceg Novom na dalje postupanje", kazali su.

Bonus video: