Podgoričanin pretučen dok se sa suprugom i djecom vraćao sa Cetinja, identifikovani počinioci

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je Vijestima da je I.M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživio provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo put njegovog automobila

97776 pregleda 426 reakcija 166 komentar(a)
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Ažurirano: 25.07.2021. 23:39h

Podgorički biznismen I.M. pretučen je danas na izlazu iz Cetinja, nakon što se sa suprugom i djecom vraćao iz prijestonice u glavni grad.

Vijestima je iz Uprave policije rečeno da su policijski službenici identifikovali počinioce, da je obaviješteno nadležno tužilaštvo i da se preduzimaju dalje radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je Vijestima da je I.M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživio provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo put njegovog automobila.

"Na izlazu iz grada, kod benzinske pumpe, prepriječili su im put automobilima i izudarali ga pred trudnom suprugom i djecom. Napali su i momke koji su bili u automobilu iza njegovog", tvrdi sagovornik Vijesti.

On je redakciji dostavio fotografiju automobila kojim je navodno upravljao napadač na I.M. i ispričao da su incident posmatrala dvojica inspektora.

Iz Uprave policije Vijestima je ranije saopšteno da će utvrditi sve činjenice i okolnosti i na osnovu toga će dalje postupiti u odnosu na sami incident i na eventualno prisustvo službenika i njihovu odgovornost.