Objavljen snimak incidenta u kojem je udaren Podgoričanin

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je juče Vijestima da je I.M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživio provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo put njegovog automobila

38893 pregleda 85 reakcija 85 komentar(a)
Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube

Na internetu je objavljen snimak incidenta u kojem je podgorički biznismen I.M. juče fizički napadnut na izlazu iz Cetinja, nakon što se sa suprugom i djecom vraćao iz prijestonice u glavni grad.

Vijestima je iz Uprave policije ranije rečeno da su policijski službenici identifikovali počinioce, da je obaviješteno nadležno tužilaštvo i da se preduzimaju dalje radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je juče Vijestima da je I.M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživio provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo put njegovog automobila.

"Na izlazu iz grada, kod benzinske pumpe, prepriječili su im put automobilima i izudarali ga pred trudnom suprugom i djecom. Napali su i momke koji su bili u automobilu iza njegovog", tvrdi sagovornik Vijesti.

On je redakciji dostavio fotografiju automobila kojim je navodno upravljao napadač na I.M. i ispričao da su incident posmatrala dvojica inspektora.

Iz Uprave policije Vijestima je ranije saopšteno da će utvrditi sve činjenice i okolnosti i na osnovu toga će dalje postupiti u odnosu na sami incident i na eventualno prisustvo službenika i njihovu odgovornost.

Bonus video: