Kolašin: Uhapšena jedna osoba zbog ilegalnog posjedovanja oružja i jedna osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Kolašinska policija je izvršila pretres porodične kuće N.V. (24) i pronašla dvije lovačke puške, kao i pištolj kalibra 6,35 mm, sve u ilegalnom posjedu i uhapsila N.B. (49) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,76 promila

7262 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Kolašinu je uhapšena jedna osoba zbog ilegalnog posjedovanja oružja i jedna osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Uprave policije.

Kolašinska policija je, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Kolašinu, izvršila pretres porodične kuće N.V. (24) i pronašla dvije lovačke puške, kao i pištolj kalibra 6,35 mm, sve u ilegalnom posjedu.

Protiv N.V. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Osim toga, u Kolašinu je policija lišila slobode i lice koje je kontrolisano prilikom upravljanja motornim vozilom. N.B. (49) je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,76 g/kg, te je on uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden nadležnom sudiji za prekršaje na dalje postupanje", navodi se u saopštenju.

Bonus video: