U Podgorici uhapšena osoba kod koje je pronađen pištolj

Igor Tomašević je priveden Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

4023 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shuttrestock
Foto: Shuttrestock

Četrdesetčetvorogodišnji Igor Tomašević uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla pištolj, a iz te bezbjednosne institucije saopštili su da su ga raozoružali sprovodeći proaktivno istražne aktivnosti u cilju sprečavanja vršenja teških krivičnih djela.

Tomašević je priveden Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"U koordiniranoj akciji policijski službenici su pregledom vozila marke VW Golf VII kojim je upravljao I.T. pronašli skriveno vatreno oružje - pištolj za koji ovo lice nema odobrenje nadležnog organa za držanje i nošenje. U nastavku aktivnosti vršeni su pretresi na više lokacija na teritoriji Podgorice i Danilovgrada, te će se i u narednom periodu nastaviti sa planskim aktivnostima u odnosu na sprečavanje vršenja teških krivičnih djela i bezbjednosno interesantnih lica", saopšteno je iz UP.

Bonus video: