Dvije osobe uhapšene u Tivtu: Oduzeti droga, "Rolex", mobilni telefoni, računar i skoro 5.000 eura

"Kriminalsitičkom obradom policija je došla do sumnje da je u vršenju ovog krivičnog djela učestvovao i D.P. (33) iz Kotora na način što je navedene narkotike za V.H. stavljao u dalju uličnu prodaju"

34320 pregleda 541 reakcija 8 komentar(a)
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.08.2021. 14:40h

Dvije osobe koje se terete za krivično djelo "neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga" uhapšene su u Tivtu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je policija juče pretresla stan i druge prostorija koje koristi bezbjednosno interesantno lice V.H. (29) iz Zrenjanina a koji je ilegalno boravio u Tivtu.

Pare
foto: Uprava policije

"Pretresom su pripadnici Uprave policije pronašli 2,3 kg sintetičke droge ekstazi (u vidu tableta i praškaste materije), 215 grama marihuane, 20,5 grama kokaina. Takođe oduzet je i sat marke "Rolex", mobilni telefoni, računar, novac u iznosu od 4.860 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika i evidencija o narkoticima", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da se sumnja da su oduzeti narkotici bili namjenjeni uličnoj prodaji na području Tivta.

"Kriminalsitičkom obradom policija je došla do sumnje da je u vršenju ovog krivičnog djela učestvovao i D.P. (33) iz Kotora na način što je navedene narkotike za V.H. stavljao u dalju uličnu prodaju. Sve oduzete stvari biće predmet vještačenja u Danilovgradu. V.H. i D.P. su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i onu su privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: