Zbog opšte tuče u Starom gradu novčane kazne od po 350 i 500 eura za Podgoričanina i državljane Turske

Podgoričanin N.S. kriv jer je 7. avgusta sat iza ponoći na terasi lokala unutar Staroga grada na javnom mjestu verbalno nasrnuo na turske državljane. Turski državljani su kažnjeni zbog bacanja inventara i ugrožavanja bezbjednosti gostiju lokala

15385 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović novčano je kaznio Podgoričanina N.S. (32) iznosim od 500, a dva turska državljanina K. E. (33) i S. N. (34) sa po 350 eura zbog opšte tuče koju su minule subote izazvali u popularnom starogradskom lokalu, te ugrozili bezbjednost gostiju.

To piše u rješenju koje je donio sudija Đukanović, a u koje su "Vijesti" imale uvid.

Podsjećamo, "Vijesti" su objavile vide snimak tuče koja se dogodila sat iza ponoći, a na kome se vidi da akteri sukoba bacaju flaše u inventar lokala, fok se gosti panično sklanjaju.

Kako piše u rješenju Podgoričanin je kriv jer je 7. avgusta oko 01.10 časova na terasi lokala unutar Staroga grada na javnom mjestu verbalno nasrnuo na turske državljane.

"N.S. je po nacionalnoj osnovi vrijeđao turske državljane... Potom je fizički napao E.K. zadajući mu više udaraca rukom u predjelu glave. Nedugo zatim, na Trgu pjesnika u Starom gradu fizički je napao S.N. udarivši ga rukom u predjelu grudi, usljed čega je turski državljanin pao na pločnik", piše u rješenju koje je donio sudija Đukanović izričući novčanu kaznu od 500 eura.

Turski državljani su kažnjeni zbog bacanja inventara i ugrožavanja bezbjednosti gostiju lokala.

"E.K. je rukama izvrnuo sto, polomio čaše i flaše i fizički napao, gosta D. P. udarivši ga drvenim stolom u predjelu ruku. S.N. je uzeo metalni viseći sto i bacio ga u pravcu gostiju lokala", navodi se u rješenju.

Bonus video: