ODT Nikšić formiralo predmet povodom napada na Krivokapića

"Tom prilikom lice M.V. je oštećenom nanio tjelesnu povredu i uputio prijetnju koja se odnosi i na S.R., inspektora šumarstva Uprave za šume PJ Nikšić", saopšteno je iz ODT Kinšić

7704 pregleda 1 komentar(a)
Želimir Krivokapić, Foto: Uprava za šume
Želimir Krivokapić, Foto: Uprava za šume

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću formiralo je predmet povodom napada na šumara iz Nikšića Želimira Krivokapića (22).

Krivokapić, koji je zaposlen u Upravi za šume Pljevlja PJ Nikšić, napadnut je na Jasenovom Polju u obavljanju službene dužnosti za vrijeme obavljanja poslova reonskog lugara za šumski kompleks Ježeva gora-Vojnik.

"Tom prilikom lice M.V. je oštećenom nanio tjelesnu povredu i uputio prijetnju koja se odnosi i na S.R., inspektora šumarstva Uprave za šume PJ Nikšić. Osnovno državno tužilaštvo preduzima izviđajne radnje. Dežurni tužilac saslušao je osumnjičenog M.V., zbog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti kao i svjedoka-oštećenog K.Ž.", navodi se u saopštenju ODT Nikšić.

Dodaje se da je dežurni tužilac naložio prikupljanje obavještenja od šumarskog inspektora, saslušanje svjedoka, kao i saslušanje sudskog vještaka medicinske struke na okolnost prirode i vrste tjelesne povrede koju je kritičnom prilikom zadobio Krivokapić

Bonus video: