Podgoričanin osumnjičen da je udarao ženu, od Kolašinca oduzeta puška

Iz Uprave policije su kazali da je zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija policija podnijela krivičnu prijavu protiv G.R. (57) iz Kolašina

10629 pregleda 2 komentar(a)
Kolašin (ilustracija), Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin (ilustracija), Foto: Dragana Šćepanović

Kolašinska policija uhapsila je jednu osobu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a protiv druge podnijela krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je policija postupajući po prijavi oštećene ženske osobe uhapsila M.M. (19) Iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

"On je ovo djelo izvršio na način što je ženskoj osobi zadao više udaraca u predjelu glave i tijela. Njemu je nakon tužilačkog zadržavanja nadležni sudija za istragu odredio pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija policija podnijela krivičnu prijavu protiv G.R. (57) iz Kolašina.

"Pripadnici policije su kontrolom vozila kojim je upravljao osumnjičeni pronašla i oduzela pušku M-48 kalibra 7,9mm", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: