Policija traga za Vukotićem, nisu ništa pronašli sumnjivo tokom pretresa

Policija na zahtjev SDT-a pretresala objekte u Vukotićevom vlasništvu u Podgorici, Kotoru i Cetinju

69643 pregleda 61 reakcija 60 komentar(a)
Vukotić (arhiva), Foto: Savo Prelević
Vukotić (arhiva), Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.08.2021. 20:35h

Policija traga za Kotoraninom Jovanom Vukotićem, jednim od navodnih vođa škaljarskog kriminalnog klana, rečeno je "Vijestima" iz te institucije.

Sagovornik "Vijesti" rekao je da Vukotić u posljednjih dvadesetak dana nije primijećen na teritoriji Crne Gore i da se potražuje zbog više teških krivičnih djela. Najavili su da će više detalja o tom slučaju saopštiti na konferenciji za medije čiji datum nisu precizirali.

U Podgorici, Kotoru i Cetinju danas su pretresani objekti u vlasništvu Vukotića, a pretresi su, prema saznanjima Televizije Vijesti, odobreni na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva.

Tokom pretresa nije pronađeno ništa što bi bilo od koristi istražiteljima.

"Pretresi su obavljeni na četiri lokacije: dva u Kotoru, jedan u mjestu Čevo, nadomak Cetinja i jedan u Podgorici. Pretresi su obavljeni po odobrenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici Radomira Ivanovića, a na inicijativu Specijalnog državnog tužilaštva koje preduzima krivične radnje u cilju provjere da li je Vukotić sumnjiv za dva krivična djela i to: podstrekavanje na ubistvo i stvaranje kriminalne organizacije", objašnjava sagovornik TV Vijesti blizak istrazi.

Bonus video: