Cetinje: Polomljene nadzorne kamere u Belvederskoj ulici

Kako su kazali, oštećenje kamera je konstatovano jutros nakon detaljnog pregleda, zbog čega je nadležni Centar informacionog sistema Prijestonice Cetinje podnio prijavu Odjeljenju bezbjednosti Cetinje

16057 pregleda 34 reakcija 35 komentar(a)
Foto: Prijestonica Cetinje
Foto: Prijestonica Cetinje

Nepoznate osobe polomile su u toku noći dvije nadzorne kamere u Belvederskoj ulici koje su dio projekta „Cetinje - siguran grad“, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Kako su kazali, oštećenje kamera je konstatovano jutros nakon detaljnog pregleda, zbog čega je nadležni Centar informacionog sistema Prijestonice Cetinje podnio prijavu Odjeljenju bezbjednosti Cetinje.

polomljene kamere
foto: Prijestonica Cetinje

Kamere se nalaze u Belvederskoj ulici na izlazu prema magistralnom putu Cetinje – Budva, a postavljene su prošle godine nakon skupštinskog zasjedanja na kojem se razmatrala bezbjednosna situacija na Cetinju.

polomljene kamere
foto: Prijestonica Cetinje

Skupština je tada zaključila da lokalna uprava hitno nastavi realizaciju projekata „Cetinje - siguran grad“, odnosno da obezbijedi video nadzor na svim značajnijim lokacijama u gradu, a shodno saglasnosti koji je Agencija za zaštitu ličnih podataka dala Ministarstvu unutrašnjih poslova 12. avgusta 2019. godine.

Bonus video: