Kotor: Vlasnik lokala uhapšen zbog oružja, kod tri osobe našli drogu

Tridesetogodišnjem B.P. se na teret stavlja krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

23725 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tridesetogodišnji Kotoranin B.P. uhapšen je nakon što je kotorska policija, tokom racije u ugostiteljskom objektu čiji je on vlasnik, pronašla dvije puške, signalni pištolj i municiju.

Njemu se na teret stavlja krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Iz Uprave policije saopšteno je da je, u istom objektu, tokom racije pronađena droga.

"Policijski službenici su kontrolom J.Č. (38) iz Kotora pronašli po pakovanje kokaina i marihuane i jednu tabletu ekstazija, dok je kontrolom M.W.S. (48) policija pronašla tri pakovanja marihuane", navodi se u saopštenju.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da mu se predmet u vezi J.Č. dostavi na ocjenu i mišljenje, a da u radnjama M.W.S. nema elemenata krivičnog djela. Policija je protiv M.W.S. podnijela prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotreba droga.

Krivična prijava Podgoričaninu zbog kokaina

Policija je, takođe, 10. septembra u Kotoru pretresla Podgoričanina N.V. (25), kod kojeg je pronađeno devet pakovanja sa kokainom.

Po nalogu višeg državnog tužioca protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: