Pljevljak osumnjičen za nedozvoljen prelaz granice i krijumčarenje ljudi

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je M.R. od stranih državljana uzeo novac u iznosu od 240 eura kako bi im omogućio nedozvoljen prelazak granice između Crne Gore i Bosne i Hercegovine"

2781 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Pljevaljska policija podnijela je državnom tužiocu krivičnu prijavu porotiv M.R. (46) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"U koordiniranoj aktivnosti pripadnika policije spriječeno je krijumčarenje ljudi preko državne granice sa Bosnom i Hercegovine. Naime, 14. septembra oko 19.00 časova u mjestu Boljanići vozilo marke "Toyota Yaris" pljevaljskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Pljevalja u pravcu Metaljke, se nije zaustavilo na znak za zaustavljanje koji izdat od strane patrole granične policije", ističe se u saopštenju UP.

U saopštenju se dodaje da su vozilo i četiri strana državljanina zatečeni u mjestu Vrace, dok se vozač pobjegao sa lica mjesta ali je ubrzo pronađen i identifikovan.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je M.R. od stranih državljana uzeo novac u iznosu od 240 eura kako bi im omogućio nedozvoljen prelazak granice između Crne Gore i Bosne i Hercegovine", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: