BMW nestao s parkinga, policija traži lopove

Mentor Mehmeti sa Kosova kaže da je automobil ukraden između 14 i 17 časova, dok je s porodicom bio na plaži...

26183 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Inspektori ulcinjske policije tragaju za nepoznatim osobama koje su u popodnevnim satima 8. septembra, na parkingu kupališta Marbuena na Velikoj plaži u Ulcinju, ukrali metalik crni BMW 5, kosovskih oznaka 01777BS, vlasništvo Mentora Mehmetija (38) iz Prištine.

”U toku su analize kretranja i kontakata više lica, za koja se pretpostaclja da mogu imati veze sa tim događajem”, saopšteno je “Vijestima” iz tužilaštva.

Mehmeti je u policiji ispričao da je tog dana sa porodicom bio na plaži Marbuena do 12 časova, kada je počela da pada kiša. Tada su pošli u plažni restoran na piće.

”Pravo ispred mene sjedjela su tri momka koji su me, čini mi se, sumnjivo gledali. Jedan od njih imao je košarkašku majicu”, ispričao je Mehmeti.

Kada je prestala kiša, porodica se vratila na plažu, a Mehmeti je navodno oko 14 časova pošao do auta da uzme noktaricu. Kazao je da je auto pomjerio pola metra naprijed zbog sunca, zatim zaključao i provjerio.

Kada se vraćao, primijetio je BMW crne boje sa karbon pločicama na farbi i vozača koji je bio vani. Nije obraćao, kako je naveo, pažnju na tablice. Oko 17 časova, kada su krenuli nazad u apartman, na parkingu nije bilo njegovog vozila. Na tom mjestu bio je parkiran bijeli “reno megan” bijele boje.

Mehmeti je tada pozvao prijatelja kod koga je odsjeo i policiju.

U izjavi policiji, pojasnio je da ima dva ključa od automobila - jedan kod sebe i drugi dobro sakriven u kući u Prištini.

Bonus video: