Berane: Kod jedne osobe nađen kokain, druga osumnjičena da je postavila bombu ispred noćnog kluba

Iz Uprave policije su kazali da jeberanska policija procesuirala V.R. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija"

3591 pregleda 3 komentar(a)
Berane (Ilustracija), Foto: Tufik Softić
Berane (Ilustracija), Foto: Tufik Softić

D.Š. (18) iz Berana uhapšen je nakon što je kod njega pronađeno sedam zamotuljaka sa kokainom, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da ga je policija kontrolisala u mjestu Jasikovac.

"Upoznat je nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu D.Š. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu sproveden tužiocu na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je osim toga, beranska policija procesuirala V.R. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

"Djela koja mu se stavljaju na teret V.R. je izvršio na način što je 30. jula u 22.35 časova ispred ulaznih vrata jednog noćnog kluba postavio i aktivirao eksplozivnu napravu. Osumnjičeni je juče priveden postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji mu je odredio zadržavanje do 72 časa", navodi se u saopštenju.

Bonus video: