Herceg Novi: Mladiću 40 dana zatvora, šakom udario djevojku u glavu

R.A. (27) iz Herceg Novog izrekao mjeru bezbjednosti zabrana približavanja oštećenoj u trajanju od tri mjeseca

17676 pregleda 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić odredio je kaznu zatvora od 40 dana R. A. (27) iz Herceg Novog koji je fizički napao i udario svoju djevojku.

"Danas je u Sud prinudno priveden okrivljeni R. A. (27) iz Herceg Novog, koji je prethodnih dana bio u bjekstvu. Okrivljeni je 21. septembra, nakon kraće verbalne rasprave sa svoju djevojku K.D. fizički napao te joj zadao udarac otvorenom šakom u predjelu glave, od čega je pala na pod i na kratko izgubila svijest. Djevojka je zbog povreda prevezena u Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Herceg Novom kako bi joj se ukazala medicinska pomoć. Okrivljeni je nakon ovog događaja napustio mjesto boravka i bio u bjekstvu do danas, kada se u jutarnjim časovima sam prijavio u stanicu policije u Herceg Novom, gdje je lišen slobode", saopštio je zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi , sudija portparol Marko Đukanović.

Nakon prinudnog dovođenja u Sud, dežurni sudija Andrija Vojvodić mu je za počinjeni prekršaj iz člana 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

"Istom odlukom mu je izrekao mjeru bezbjednosti zabrana približavanja oštećenoj u trajanju od tri mjeseca", saopštio je Đukanović.

Bonus video: