Baranina sumnjiče za obijanje sedam vozila, hapšenja i zbog droge i zloupotrebe kartica

Jedan od uhapšenih se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice

3564 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija uhapsila je tri osobe zbog zloupotrebe kreditnih kartica i droga, kao i teških krađa

Tridesetčetvorogodišnji V.P. uhapšen je zbog sumnje da je na jednom bankomatu, kreditnom karticom oštećene osobe iz Ulcinja, obavio dvije transakcije u iznosu od po 200 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

V.P. se tereti za krivično djelo - falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje, i sproveden je postupajućem tužiocu.

Barska policija uhapsila je i Bjelopoljca R.D. (38) kod kojeg su pretresom pronašli i oduzeli 31 tabletu buprenofin, koji se nalazi na listi opijata.

R.D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i uz krivičnu prijavu je priveden nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policija je takođe, kako je saopšteno, nakon višednevne opservacije i preduzimanja planskih aktivnosti, zatekla Baranina M.B, a koji se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice, kako u Ulici 24. novembra pokušava da obije vozilo.

Policija sumnjiči M.B. da je u protekla dva mjeseca, na teritoriji Bara, obio još šest vozila, te da je iz njih krao vrijedne predmete i novac.

Njemu se na teret stavlja sedam krivičnih djela - teška krađa.

Bonus video: